Urządzenia i Akcesoria
Leftover Vegetable Houmous
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cooked vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see tip)250 - 300 g
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin), reserving liquid240 g
-
tahini to taste (see tip)50 - 75 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh parsley finely chopped, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
282 mg
Białko
7 g
Kalorie
944 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Amaranth Crispbread
1 godz. 15 min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Carrot and Sesame Burgers
1 godz. 15 min
Oat Milk
1 godz. 10 min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 godz. 45 min
Wholemeal Pitta
1 godz. 35 min
Houmous
13 godz. 30 min
Best Basic Houmous
5 min