Urządzenia i Akcesoria
Leftover Vegetable Houmous
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cooked vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see tip)250 - 300 g
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin), reserving liquid240 g
-
tahini to taste (see tip)50 - 75 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh parsley finely chopped, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
282 mg
Białko
7 g
Kalorie
944 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Best Basic Houmous
5 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Espresso Martini
5 min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1 godz. 15 min
Pea and Mint Soup
20 min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12 godz. 10 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min