Urządzenia i Akcesoria
Leftover Vegetable Houmous
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cooked vegetables (e.g. carrot, celery, fennel, onion, celeriac), cut in pieces (see tip)250 - 300 g
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin), reserving liquid240 g
-
tahini to taste (see tip)50 - 75 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
ground cumin to taste½ - 1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh parsley finely chopped, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
282 mg
Białko
7 g
Kalorie
944 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1 godz.
Padrón Pepper Pesto
4 godz. 15 min
Middle Eastern Brunch
1 godz. 20 min
Porridge with Fresh Fruit
10 min
Beetroot Salad
10 min
Guacamole
5 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min
Best Basic Houmous
5 min