Soupe de tomates et haricots rouges

Soupe de tomates et haricots rouges

4.5 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • oignons coupés en deux
    2
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de tomates concassées en conserve avec leur jus
    800 g
  • poivron rouge en lamelles
    1
  • d'épices à chili
    1 pincée
  • de cumin en poudre
    1 pincée
  • d'eau
    300 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • petite boîte de grains de maïs égouttée
    1
  • de haricots rouges en conserve égouttés
    500 g
  • avocat en lamelles
    1
  • de jus de citron
    1 c. à soupe
  • de coriandre fraîche équeutés
    4 brins
  • quelques gouttes de sauce au piment, type Tabasco®

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 278 kcal / 1161 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...