Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka panellets z migdałów i batatów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 20 min
15 sztuk
Składniki
-
1 batat mały (200-250 g)
-
2 jajka
-
250 g migdałów, blanszowanych
-
150 - 200 g cukru
-
300 g orzeszków piniowych (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
19.4 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1267.9 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 godz. 30 min
Kulki witalności
25 min
Wegańskie kulki mocy
15 min
Wegańskie ciastka korzenne
1 godz.
Kulki z suszonymi śliwkami
30 min
Kruche ciasteczka z orzechami laskowymi (bezglutenowe)
1 godz. 20 min
Ciastka ryżowe z pistacjami i białą czekoladą
1 godz. 50 min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Kulki z amarantusa i kakao
1 godz. 20 min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Napój migdałowy z moczonych migdałów
6 godz. 10 min