Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka panellets z migdałów i batatów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 20 min
15 sztuk
Składniki
-
1 batat mały (200-250 g)
-
2 jajka
-
250 g migdałów, blanszowanych
-
150 - 200 g cukru
-
300 g orzeszków piniowych (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
19.4 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1267.9 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biszkopt migdałowy (bezglutenowy)
4 h
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 h 40 min
Napój migdałowy z daktylami
1 h 20 min
Bezglutenowe bułki
1 h 15 min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 h 45 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 h 20 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 h 45 min
Bezglutenowy chlebek arabski
1 h 50 min
Pizza na spodzie z batatów
1 h 5 min
Mini pizze na brokułowych spodach
40 min
Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe
2 h 30 min
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 h 10 min