Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka panellets z migdałów i batatów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 20 min
15 sztuk
Składniki
-
1 batat mały (200-250 g)
-
2 jajka
-
250 g migdałów, blanszowanych
-
150 - 200 g cukru
-
300 g orzeszków piniowych (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
19.4 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1267.9 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Galaretka kokosowo-pomarańczowo-malinowa
2 godz. 30 min
Kulki witalności
25 min
Wegańskie kulki mocy
15 min
Batony energetyczne, pudding ryżowy na parze i sok marchewkowy
14 godz. 15 min
Kulki energetyczne marchewkowo-owsiane
50 min
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50 min
Owsiane batoniki z batatami
55 min
Placki z masy migdałowej po produkcji domowego napoju migdałowego
30 min
Wegańskie lody bananowe z 3 składników
5 min
Sernik jogurtowy „Malinowa zebra” bez pieczenia
4 godz. 45 min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 godz. 30 min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 godz.