Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka panellets z migdałów i batatów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 20 min
15 sztuk
Składniki
-
1 batat mały (200-250 g)
-
2 jajka
-
250 g migdałów, blanszowanych
-
150 - 200 g cukru
-
300 g orzeszków piniowych (patrz wariant)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
19.4 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1267.9 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kulki witalności
25 Min
Wegańskie kulki mocy
15 Min
Ciasteczka „ze wszystkim”
50 Min
Ciastka ryżowo-migdałowe z herbatą matcha i lukrem z awokado
50 Min
Ciastka ryżowe z pistacjami i białą czekoladą
1 Std. 50 Min
Kruche słone ciasteczka (bez glutenu)
1 Std. 20 Min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 Std. 20 Min
Wegańskie ciastka bananowe
1 Std. 5 Min
Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z fusami po kawie
1 Std.
Owsiane kulki z kokosem i miodem
25 Min
Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe
2 Std. 30 Min
Bezglutenowy chleb życia
1 Std. 10 Min