
Urządzenia i Akcesoria
Proteinowy blok twarogowy z czekoladą
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 55 min
10 kawałków
Składniki
-
200 g orzechów laskowych
-
220 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
70 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
100 g mleka
-
60 g łusek babki płesznik (psyllium) mielonych (patrz wskazówka)
-
1 łyżka ekstraktu z wanilii
-
650 g twarogu, chudego podzielonego na kawałki (patrz wskazówka)
-
220 g czarnej fasoli, z puszki dokładnie opłukanej (patrz wskazówka)
-
2 łyżeczki kakao naturalnego, niesłodzonego
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
341 kcal /
1427.7 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
23.1 g
Węglowodany
39.3 g
Błonnik
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® SEZONOWO
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Proteinowy sernik z jabłkami
1 godz.
Jaglane kulki kokosowe à la Rafaello®
2 godz.
Czekoladowo-orzechowa pasta z ciecierzycy (cieciorella)
40 min
Omlet na mące kokosowej
20 min
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2 godz. 45 min
Ciastka owsiane bez pieczenia
1 godz. 30 min
Bananowe kulki mocy
20 min
Białkowe batony czekoladowo-orzechowe
1 godz. 45 min
Lamingtony bez pieczenia
1 godz.
Batony proteinowe
3 godz. 10 min
Brownie fasolowo-gryczane
1 godz.
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30 min