
Urządzenia i Akcesoria
Wegańska galaretka z mango i mus z nerkowców
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 porcje
Składniki
-
orzechów nerkowca150 g
-
woda do namoczenia nerkowców
-
mango, bardzo dojrzałego (2 duże szt.), obranego, pokrojonego na kawałki500 g
-
agaru (6 g)2 łyżeczki
-
olej o neutralnym smaku, do natłuszczenia
-
wody mineralnej, niegazowanej40 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego15 g
-
syropu z agawy40 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
-
soli1 szczypta
-
owoce jagodowe, świeże do dekoracji
-
liście mięty, świeże do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
346.8 kcal /
1451.8 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
65.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER
8 Przepisów
Polska
Polska