
Urządzenia i Akcesoria
Migas z papryczkami Padrón
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
12 porcji
Składniki
-
500 g bułek lekko czerstwych, pokrojonych na 4-5 cm kawałki
-
70 g wody
-
100 g oliwy z oliwek
-
8 ząbków czosnku
-
120 g kostek boczku
-
12 papryczek Padrón (ok. 100 g), w całości
-
200 g kiełbasy chorizo pokrojonej w 5 mm plastry
-
1 łyżka papryki ostrej, mielonej
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
266 kcal /
1114 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
21.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
727.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Hummus z za'atarem i pieczywem maca
15 godz.
Kostki z lasek cukrowych
24 godz.
Marchewkowe nachos z guacamole (TM6)
1 godz. 10 min
Zupa miso, sałatka z makaronem azjatyckim; Muffinki matcha (bez laktozy)
1 godz. 45 min
Wytrawne palmiery na dwa sposoby
1 godz. 40 min
Tatar z suszonych pomidorów
15 min
Tajwańska szarpana suszona wieprzowina
1 godz. 40 min
Ciasteczka z wróżbą
1 godz. 20 min
Tatar ze śledzia z kolendrą i mango
55 min
Kimchi
49 godz. 40 min
Wieprzowina po koreańsku z ryżową sałatką
40 min
Boczek z kimchi
35 min