Urządzenia i Akcesoria
Migas z papryczkami Padrón
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
12 porcji
Składniki
-
500 g bułek lekko czerstwych, pokrojonych na 4-5 cm kawałki
-
70 g wody
-
100 g oliwy z oliwek
-
8 ząbków czosnku
-
120 g kostek boczku
-
12 papryczek Padrón (ok. 100 g), w całości
-
200 g kiełbasy chorizo pokrojonej w 5 mm plastry
-
1 łyżka papryki ostrej, mielonej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
727.5 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1114 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zupa z ravioli i wołowiną
30min
Tacos z szarpanym kurczakiem al pastor
45min
Pizza marinara
1h 35min
Bibimbap burrito
45min
Szarpana wieprzowina z tortillami Tex-Mex
1h 20min
Przyprawa garam masala
5min
Pizza z klopsikami w pikantnym sosie
3h 50min
Koncentrat kawowy (Cold Brew)
12h
Czerwony ryż Tex-Mex
1h
Zupa Pho ze spiralizowaną rzodkwią (TM6, TM7)
50min
Boczek z kimchi
35min
Shakshuka z patelni
50min