Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.5 mg
Białko
11 g
Kalorie
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Pickled vegetables
745 godz.
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Fondant au chocolate
50 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min