Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.5 mg
Białko
11 g
Kalorie
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Mole verde with chicken
1h
Chicken and port pâté
1h 30min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chilli con carne
40min
Peppercorn sauce
20min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Smoky chicken thighs
2h 10min
Peaches in white wine syrup
4h
Eggplant rotolo
1h 40min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Chilli beef with lemon feta
30min