Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.5 mg
Białko
11 g
Kalorie
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Black forest cake
5 godz.
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 godz. 30 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Inside-out chicken parmigiana
1 godz. 30 min
Berry and red wine trifle
4 godz. 50 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min