Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.5 mg
Białko
11 g
Kalorie
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Hash browns with chive cottage cheese
1 godz. 15 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
No potato salad
20 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.