Urządzenia i Akcesoria
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
506.7 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Fish Stock
Brak ocen
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Soula's Spanakopita
1 godz. 35 min
LSA
5 min
Baked beans
20 min
Lemon caper butter
10 min