Agneau de Pâques vapeur et petits légumes

Agneau de Pâques vapeur et petits légumes

5.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • le zeste de 1 citron jaune
  • gousses d'ail
    3
  • de romarin frais effeuillés
    2 brins
  • de sel selon vos goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu selon vos goûts
    4 pincées
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de gigot d'agneau désossé par votre boucher
    900 g
  • d'haricots verts frais équeutés
    200 g
  • d'eau
    1000 g
  • de pommes de terre nouvelles, coupées en deux
    400 g
  • de navets nouveaux, de petite taille et coupés en deux
    100 g
  • de carottes nouvelles, détaillées en bâtonnets
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 483 kcal / 1957 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...