Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- des feuilles de basilic frais, en garniture
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1741.5 kJ / 416.2 kcal
- Białko
- 23.3 g
- Węglowodany
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 28.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 666.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasagne à la bolognaise
35 Min
Filet de poulet en sauce aux champignons et pommes de terre
1j
Pain de viande
1j 20 menit
Galettes de patates douces à la rhubarbe et compote d'anis
Brak ocen
Enchiladas de boeuf
30 min
Batch cooking - Recettes de base
2j 5 menit
Poulet en sauce à la pêche
40 min
Pâtes au blé complet à la crème de pois chiches et crevettes
35 Min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Velouté de courgettes
45 Min
Pâtes au poulet, champignons et haricots verts
40 min
Boulettes de poulet sauce tomate et spaghettis
1j