Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive - 170 - 200 g de poireau, en rondelles (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Rissoler 250 g d'échalotes
Brak ocen
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Brak ocen
Rissoler 300 g d'oignons
Brak ocen
Cuisson du riz
25 Min
Oignons rissolés (200 g)
20 Min
Rissoler 200 g d'oignons
Brak ocen
Champignons sautés
55 min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min