Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon (± Ø 7 cm)
- 1 oignon (± 150 g)
- 2 gousses d'ail
- 4 brins de feuilles de persil frais
- 1000 g de viande de boeuf hachée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 2 c. à café de moutarde
- 4 oeufs
- 100 g de chapelure
- 120 g de lait
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 200 g d'eau, pour humidifier les mains
- 150 g de ketchup
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1488.2 kJ / 355.7 kcal
- Białko
- 21.6 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 816.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Effiloché de poulet à la sauce tomate
30min
Omelette brocoli-jambon
35min
Milkshake sans lactose
Brak ocen
Mocktail Rudolph
30min
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
Brak ocen
Curry d'agneau et couscous menthe-concombre
9h
Sauce BBQ
20 Min
Chilli con carne
40min
Poulet cuit à la tapenade et purée de pommes de terre aux oignons caramélisés
2h 15min
Trifle d'été à la ricotta et aux baies
30min
Mojito de mangue
15 Min
Boulettes de poulet sauce tomate et spaghettis
1 Std.