![Pain de viande "pieds d'Halloween" Pain de viande "pieds d'Halloween"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4b0fa1c7-7842-4e1b-96f5-32697d74a63e/Derivates/425ddb23-ec4c-4f7c-b230-f303009c54c5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon (± Ø 7 cm)
- 1 oignon (± 150 g)
- 2 gousses d'ail
- 4 brins de feuilles de persil frais
- 1000 g de viande de boeuf hachée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 2 c. à café de moutarde
- 4 oeufs
- 100 g de chapelure
- 120 g de lait
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 200 g d'eau, pour humidifier les mains
- 150 g de ketchup
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1488.2 kJ / 355.7 kcal
- Białko
- 21.6 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 816.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Batch Cooking | Salade de farfalle aux petits pois, roquette et pignons de pin & muffins aux fruits
1 Std.
Muffins cacao intense sans sucre ajouté
45min
Tiramisu sans lactose
12h 30min
Lait de cajou et coco
10 Min
Porc katsu avec vinaigrette au wasabi, pommes de terre au four et salade au chou blanc
50 Min
Turbot sauce salsa
Brak ocen
Parfait chai latte
Brak ocen
Paloma au pamplemousse rose
10 Min
Donuts sushi
Brak ocen
Poivrons farcis avec riz et sauce tomate
1 Std.
Vinaigrette fruitée
5 Min
Pâtes grecques au saumon et aux épinards
40 Min