Pain de viande "pieds d'Halloween"
TM6 TM5 TM31

Pain de viande "pieds d'Halloween"

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 1 oignon (± Ø 7 cm)
  • 1 oignon (± 150 g)
  • 2 gousses d'ail
  • 4 brins de feuilles de persil frais
  • 1000 g de viande de boeuf hachée
  • 2 c. à café de sel
  • 1 c. à café de poivre noir moulu
  • 2 c. à café de moutarde
  • 4 oeufs
  • 100 g de chapelure
  • 120 g de lait
  • 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
  • 200 g d'eau, pour humidifier les mains
  • 150 g de ketchup

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1488.2 kJ / 355.7 kcal
Białko
21.6 g
Węglowodany
15.5 g
Tłuszcz
22.7 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Błonnik
1.1 g
Sód
816.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy