Confiture de fraises, rhubarbe et vanille

Confiture de fraises, rhubarbe et vanille

4.8 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 bocal

Składniki

  • 200 g de sucre roux
  • 1 gousse de vanille fendue
  • 450 g de rhubarbe parée, en morceaux (4 cm)
  • 100 g de fraises équeutées, coupées en deux
  • 20 g de jus de citron, fraîchement pressé (± ½ citron)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Sód 56 mg
Białko 7.6 g
Kalorie 3772 kJ / 898.1 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 13.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 213 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...