Confiture de fraises, rhubarbe et vanille
TM6 TM5 TM31

Confiture de fraises, rhubarbe et vanille

4.8 (8 ocen)

Składniki

  • 200 g de sucre roux
  • 1 gousse de vanille, fendue
  • 450 g de rhubarbe, parée, en morceaux (4 cm)
  • 100 g de fraises, équeutées, coupées en deux
  • 20 g de jus de citron, fraîchement pressé (± ½ citron)

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
3772 kJ / 898.1 kcal
Białko
7.6 g
Węglowodany
213 g
Tłuszcz
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
13.1 g
Sód
56 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy