Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre roux
- 1 gousse de vanille, fendue
- 450 g de rhubarbe, parée, en morceaux (4 cm)
- 100 g de fraises, équeutées, coupées en deux
- 20 g de jus de citron, fraîchement pressé (± ½ citron)
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3772 kJ / 898.1 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 213 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 13.1 g
- Sód
- 56 mg
Alternatywne przepisy
Massepain
1 godz. 10 min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 min
Pain de viande
1 godz. 20 min
Tarte à la rhubarbe
55 min
Carpaccio de betteraves et burrata (avec le Peeler)
1h 25min
Confiture de fraises
1h 5min
Barres céréales tendres
1h
Coleslaw
10min
Gelée de groseille
50 min
Parfait vanille-mascarpone
2h 40min
Biscuits au pain d'épices
2 godz. 20 min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h