Confiture de fraises, rhubarbe et vanille

Confiture de fraises, rhubarbe et vanille

4.8 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 bocal

Składniki

  • de sucre roux
    200 g
  • gousse de vanille fendue
    1
  • de rhubarbe parée, en morceaux (4 cm)
    450 g
  • de fraises équeutées, coupées en deux
    100 g
  • de jus de citron, fraîchement pressé (± ½ citron)
    20 g

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 898.1 kcal / 3772 kJ
Białko 7.6 g
Tłuszcz 1.1 g
Węglowodany 213 g
Błonnik 13.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 56 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...