
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre roux
- 1 gousse de vanille fendue
- 450 g de rhubarbe parée, en morceaux (4 cm)
- 100 g de fraises équeutées, coupées en deux
- 20 g de jus de citron, fraîchement pressé (± ½ citron)
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 898.1 kcal / 3772 kJ
- Białko
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Węglowodany
- 213 g
- Błonnik
- 13.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 56 mg