Confiture de pêches et de bananes

Confiture de pêches et de bananes

2.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 bocaux

Składniki

  • 1000 g de pêches coupées en quatre et dénoyautées
  • 90 g de bananes épluchées, coupées en morceaux
  • 40 g de jus de citron, fraîchement pressé
  • 500 g de sucre gélifiant (2:1)
  • 1 brin de thym, frais effeuillé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 1.7 g
Kalorie 1711.9 kJ / 409.2 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 101.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...