
Urządzenia i Akcesoria
Mousse au chocolat à l'orange
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
de chocolat fondant min. 60% cacao, en morceaux ou pastilles200 g
-
de crème liquide 35% m.g.200 g
-
de liqueur à l'orange (par ex. Cointreau® ou Grand Marnier®)1 c. à soupe
-
œufs, de taille moyenne (53-63 g) séparés4
-
de sucre60 g
-
zeste d'orange pour la finition1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
376 kcal /
1573 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fou de chocolat
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks