Fond de volaille

Fond de volaille

5.0 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 bocal

Składniki

  • de viande de poulet, sans peau, désossée (500 g au total), en morceaux
    300 g
  • de légumes blancs variés (céleri, oignons, ail, poireau par ex.), en morceaux
    200 g
  • de fines herbes fraîches (romarin, thym, persil par ex.), les feuilles uniquement
    4 brins
  • de gros sel
    150 g
  • de vin blanc
    100 g
  • feuille de laurier, sèche
    1
  • clou de girofle
    1
  • graines de coriandre
    5

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 676.7 kcal / 2831.2 kJ
Białko 77.2 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 47.9 g
Błonnik 19.4 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 58383.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...