Urządzenia i Akcesoria
Confiture de myrtilles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
7 bocaux
Składniki
-
1000 g de myrtilles
-
50 g de jus de citron, fraîchement pressé
-
500 g de sucre gélifiant (2:1)
-
½ c. à café de cannelle moulue
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
1 g
Kalorie
1529.7 kJ /
365.6 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
91.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confiture de framboises
1 godz. 5 min
Tarte aux pommes
Brak ocen
Confiture de prunes
45 min
Confiture d’abricots
45 min
Confiture de mangue et de kiwi
30 min
Confiture de fraises et de rhubarbe
55 min
Moutarde douce aux abricots
Brak ocen
Gelée de groseille
50 min
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Frites torsadées et sauce à l’ail
45 min
Confiture de mûres et de poires
45 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min