Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'abricots, coupés en deux et dénoyautés
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1719.6 kJ / 411 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 100.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 18.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain toupie rapide
40 min
Confiture de mûres et de poires
45 min
Clafoutis aux prunes (TM6)
1h 15min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Confiture de pêches et de bananes
50 min
Tarte aux abricots
1 godz. 10 min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Gelée de framboise et citron
45 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Confiture de prunes
45 min
Confiture de framboises
1h 5min