Confiture d’abricots

Confiture d’abricots

5.0 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 bocaux

Składniki

  • d'abricots coupés en deux et dénoyautés
    1000 g
  • de sucre gélifiant (2:1)
    500 g
  • de jus de citron, fraîchement pressé
    50 g

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 411 kcal / 1719.6 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 0.7 g
Węglowodany 100.8 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 18.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...