
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'abricots coupés en deux et dénoyautés
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 411 kcal / 1719.6 kJ
- Białko
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Węglowodany
- 100.8 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 18.4 mg