
Urządzenia i Akcesoria
Confiture de mangue et de kiwi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 bocaux
Składniki
-
de mangues, mûres épluchées, coupées en morceaux300 g
-
de kiwis épluchés, coupés en morceaux200 g
-
gousse de vanille (opcjonalnie) pulpe grattée½
-
de sucre gélifiant (2:1)250 g
-
d'huile de tournesol1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
332.7 kcal /
1392 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
79.9 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Confitures
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria