Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de mangues, mûres, épluchées, coupées en morceaux
- 200 g de kiwis, épluchés, coupés en morceaux
- ½ gousse de vanille, pulpe grattée (opcjonalnie)
- 250 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 c. à café d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1392 kJ / 332.7 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 79.9 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini calzoni
1j 20 menit
Confiture de mûres et de poires
45 Min
Petits pain sans gluten
1h 55min
Salade carottes râpées
10 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 Min
Chapelure
10 min
Confiture de pêches et de bananes
50 menit
Confiture d'abricot pour les provisions
55 Min
Confiture de prunes
45 Min
Confiture d’abricots
45 Min
Gelée de framboise et citron
45 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35 min