
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de rhubarbe coupée en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de fraises équeutées et coupées en deux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron
- 10 g d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 392.1 kcal / 1640.4 kJ
- Białko
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Węglowodany
- 93.5 g
- Błonnik
- 3 g