Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de rhubarbe, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de fraises, équeutées et coupées en deux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron
- 10 g d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1640.4 kJ / 392.1 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 93.5 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade carottes râpées
10 Min
Mini cheesecakes végans
4h 30min
Confiture d'oignons
Brak ocen
Glace à la vanille
12h
Sorbet aux fraises sur mousse de basilic
5h
Glace à la vanille
12h
Confiture de mangue et de kiwi
30min
Confiture de fraises, rhubarbe et vanille
45min
Dessert au café
15 Min
Tartinade aux deux saumons à la lime
25 Min
Biscuits au pain d'épices sans gluten
2h 35min
Compote de pommes pour les provisions
30min