
Urządzenia i Akcesoria
Petits flans aux asperges
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan en morceaux100 g
-
d'eau1000 g
-
d'asperges vertes épluchées, en tronçons (3-4 cm)450 g
-
de beurre15 g
-
de basilic équeuté1 bouquet
-
oeufs3
-
de crème, à fouetter, 30-40% M.G.100 g
-
de sel selon vos goûts½ c. à café
-
de poivre moulu selon vos goûts4 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
300.2 kcal /
1247.2 kJ
Białko
17.8 g
Tłuszcz
23.2 g
Węglowodany
5.2 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vive le printemps
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks