Croûtes aux champignons

Croûtes aux champignons

4.9 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

La veille
  • eau tiède, pour les champignons
  • 50 g de champignons déshydratés type mousserons
  • 50 g de champignons déshydratés type bolets
  • 50 g de morilles déshydratées
Le jour même
  • 1 échalote coupée en deux
  • 10 g de beurre coupé en dés
  • 30 g de farine de blé
  • 300 g de crème fraîche épaisse
  • du poivre moulu
  • du sel
  • 8 tranches de pain de campagne
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • quelques brins de persil pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 2479 kJ / 589 kcal
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...