Croûtes aux champignons

Croûtes aux champignons

4.8 31 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

La veille
  • eau tiède, pour les champignons
  • de champignons déshydratés type mousserons
    50 g
  • de champignons déshydratés type bolets
    50 g
  • de morilles déshydratées
    50 g
Le jour même
  • échalote coupée en deux
    1
  • de beurre coupé en dés
    10 g
  • de farine de blé
    30 g
  • de crème fraîche épaisse
    300 g
  • du poivre moulu
  • du sel
  • de pain de campagne
    8 tranches
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • brins de persil pour la finition
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 589 kcal / 2479 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...