
Urządzenia i Akcesoria
Noix de Saint-Jacques vapeur à la purée de chou-fleur et de truffe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Purée de chou-fleur et de truffe
-
gousse d'ail1
-
de beurre20 g
-
de chou-fleur en bouquets (3 cm)300 g
-
de lait entier100 g
-
d'huile à la truffe1 c. à café
-
de sel selon vos goûts¼ c. à café
Coquilles Saint-Jacques
-
d'eau500 g
-
noix de Saint-Jacques avec leur coquille16
-
de la ciboulette fraîche finement hachée, pour garnir
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
64.5 kcal /
271 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
160.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Table de fête
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks