Asperges et pommes de terre nouvelles

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

Les asperges et les pommes de terre
  • d'eau
    850 g
  • de pommes de terre nouvelles (voir conseils)
    900 - 1100 g
  • d'asperges, blanches pelées
    2000 g
  • de sel
    2 pincées
  • de beurre en morceaux
    250 g
  • de yogourt grec (env. 10% de matières grasses)
    300 g
  • œufs
    3
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    2 pincées
  • de poivre de Cayenne, moulu
    2 pincées
  • de moutarde
    10 g
  • de jus de citron
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 577.5 kcal / 2416.4 kJ
Białko 19.2 g
Tłuszcz 37.2 g
Węglowodany 48.3 g
Błonnik 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...