Choux de Bruxelles, lard et amandes

Choux de Bruxelles, lard et amandes

4.2 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    120 g
  • de lard en tranches en morceaux (1 cm)
    150 g
  • d'eau
    400 g
  • de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1 cube
  • de choux de Bruxelles
    800 g
  • d'amandes effilées
    50 g
  • d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
    4 c. à café
  • d'eau pour délayer
    2 c. à soupe
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de poivre, moulu
    4 pincées

Wartości odżywcze na 6 portions

Kalorie 1437 kcal / 6019 kJ
Białko 66.8 g
Tłuszcz 90 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...