Papas de aveia de verão com pêssego

Papas de aveia de verão com pêssego

4.6 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 doses

Składniki

  • amêndoa
    40 g
  • pêssego s/ casca, cortado em pedaços (3 cm aprox.), mais q.b. cortado em fatias p/ guarnecer
    400 g
  • passas de uva
    20 g
  • xarope de ácer
    1 - 2 c. chá de
  • flocos de aveia s/ glúten
    120 g
  • leite (ver dica)
    550 g
  • Canela em pó (opcjonalnie) p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 313.5 kcal / 1311.5 kJ
Białko 11.5 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 44.3 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 61 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...