
Urządzenia i Akcesoria
Papas de aveia de verão com pêssego
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 doses
Składniki
-
amêndoa40 g
-
pêssego s/ casca, cortado em pedaços (3 cm aprox.), mais q.b. cortado em fatias p/ guarnecer400 g
-
passas de uva20 g
-
xarope de ácer1 - 2 c. chá de
-
flocos de aveia s/ glúten120 g
-
leite (ver dica)550 g
-
Canela em pó (opcjonalnie) p/ guarnecer
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
313.5 kcal /
1311.5 kJ
Białko
11.5 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
44.3 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
61 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Menu celíaco
5 Przepisów
Portugalia
Portugalia