Urządzenia i Akcesoria
Pea and Lardo Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Melted Lardo and Pumpkin Seeds
-
pumpkin seeds10 g
-
pancettalardo (see tip), cut in pieces (2 cm)40 g
Pea Soup
-
frozen peas530 g
-
unsalted butter diced40 g
-
double cream150 g
-
water150 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade½ tsp
Serving
-
ricotta cheesequark (curd cheese)120 g
-
coppa ham, cut in thin stripslardo (see tip)30 g
-
pumpkin seed oil30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
160.1 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
2259.8 kJ /
540.1 kcal
Tłuszcz
44.1 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
19.7 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min
Creamy Pea Soup
40 min
Asparagus Risotto
45 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Curried Butternut Cream Soup
35 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.