Carrot Crêpes with Tomato Sauce
TM6 TM5 TM31

Carrot Crêpes with Tomato Sauce

3.2 (23 oceny)

Składniki

  • 100 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
  • 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 400 g milk
    lub 400 g dairy-free milk of choice
  • 200 g carrot, cut in pieces (2 cm)
  • 3 medium eggs
  • 100 g plain flour (see tip)
  • 40 g olive oil, plus extra for frying
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 shallot (approx. 40 g), halved
  • 1 garlic clove
  • 5 g fresh basil leaves, plus extra for garnish
  • 300 g cherry tomatoes, cut in halves
  • 50 g water
  • 10 g tomato purée
  • 1 - 2 pinch fine sea salt
  • 1 - 2 pinch ground black pepper
  • 100 g baby spinach, fresh

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2099 kJ / 501 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Błonnik
4.5 g
Sód
681 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy