Urządzenia i Akcesoria
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
400 g dairy-free milk of choicemilk400 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)200 g
-
medium eggs3
-
plain flour (see tip)100 g
-
olive oil plus extra for frying40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves plus extra for garnish5 g
-
cherry tomatoes cut in halves300 g
-
water50 g
-
tomato purée10 g
-
fine sea salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
-
baby spinach, fresh100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681 mg
Białko
24 g
Kalorie
2099 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellingtons
2h 30min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Mushroom-filled Buns
1h 20min
Root Vegetable Gratin
1h
Mocha Cake
2h 5min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Pea and Courgette Tarts
1h
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h