Urządzenia i Akcesoria
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion
Składniki
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
400 g dairy-free milk of choicemilk400 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)200 g
-
medium eggs3
-
plain flour (see tip)100 g
-
olive oil plus extra for frying40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves plus extra for garnish5 g
-
cherry tomatoes cut in halves300 g
-
water50 g
-
tomato purée10 g
-
fine sea salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
-
baby spinach, fresh100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681 mg
Białko
24 g
Kalorie
2099 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 Std.
Hake and Prawn Burger
15 Min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 Std. 50 Min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 Std. 20 Min
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 Min
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.