Urządzenia i Akcesoria
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
25 pieces
Składniki
-
2 tsp pickled jalapeño chillies, drainedfresh jalapeño chilli deseeded and cut in halves½
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
red onion20 g
-
ground cumin2 pinches
-
smoked paprika2 pinches
-
fine sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
avocado oil2 tsp
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
salmon fillet, fresh, skinless boneless, cut in pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cubed (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (opcjonalnie) to serve2 - 3 drops
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3.2 g
Kalorie
209 kJ /
49 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Salmon Tartare
25 min
Guacamole
5 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min