Urządzenia i Akcesoria
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
25 pieces
Składniki
-
2 tsp pickled jalapeño chillies, drainedfresh jalapeño chilli deseeded and cut in halves½
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
red onion20 g
-
ground cumin2 pinches
-
smoked paprika2 pinches
-
fine sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
avocado oil2 tsp
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
salmon fillet, fresh, skinless boneless, cut in pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cubed (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (opcjonalnie) to serve2 - 3 drops
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3.2 g
Kalorie
209 kJ /
49 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM5)
Pas d’évaluation
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Salmon Tartare
25min
Chocolate Mousse
3h 20min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min