Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
courgettes (approx. 400 g), halved lengthways2
-
aubergines (approx. 500 g), halved lengthways2
-
white onions (approx. 240 g), halved2
-
water500 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp and extra for greasing10 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
fresh basil leaves10
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.1 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Omelette
40 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Pea Quiche
1 godz.
Mushroom pastry
45 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Curry and Coconut Risotto
35 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.