Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
courgettes (approx. 400 g), halved lengthways2
-
aubergines (approx. 500 g), halved lengthways2
-
white onions (approx. 240 g), halved2
-
water500 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp and extra for greasing10 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
fresh basil leaves10
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.1 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Veracruz Fish
30 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min