Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
courgettes (approx. 400 g), halved lengthways2
-
aubergines (approx. 500 g), halved lengthways2
-
white onions (approx. 240 g), halved2
-
water500 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp and extra for greasing10 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
fresh basil leaves10
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.1 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Tomato Rice
30 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 min