Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade on Cucumber
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
32 pieces
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
olive oil20 g
-
mascarpone85 g
-
anchovy fillet1
-
garlic cloves2
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber large, sliced in 32 (5 mm)1
-
fresh red chillies sliced (2 mm), to taste1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.8 g
Kalorie
157 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min