Tuna Tapenade on Cucumber

Tuna Tapenade on Cucumber

4.4 55 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
32 pieces

Składniki

  • fresh flat-leaf parsley leaves
    10 g
  • lemon juice
    30 g
  • tinned tuna in oil drained
    300 g
  • olive oil
    20 g
  • mascarpone
    85 g
  • anchovy fillet
    1
  • garlic cloves
    2
  • black olives pitted
    40 g
  • pickled capers drained
    15 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • cucumber large, sliced in 32 (5 mm)
    1
  • fresh red chillies sliced (2 mm), to taste
    1 - 2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 2.8 g
Kalorie 157 kJ / 38 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Węglowodany 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...