Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade on Cucumber
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
32 pieces
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
olive oil20 g
-
mascarpone85 g
-
anchovy fillet1
-
garlic cloves2
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber large, sliced in 32 (5 mm)1
-
fresh red chillies sliced (2 mm), to taste1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.8 g
Kalorie
157 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min