Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade on Cucumber
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
32 pieces
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
olive oil20 g
-
mascarpone85 g
-
anchovy fillet1
-
garlic cloves2
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber large, sliced in 32 (5 mm)1
-
fresh red chillies sliced (2 mm), to taste1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.8 g
Kalorie
157 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna Tapenade
5 min
Olive Spread
5 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Guacamole
5 min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3 godz.
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Coconut Prawn Soup
45 min