
Urządzenia i Akcesoria
Tuna Tapenade on Cucumber
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
32 pieces
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
olive oil20 g
-
mascarpone85 g
-
anchovy fillet1
-
garlic cloves2
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cucumber large, sliced in 32 (5 mm)1
-
fresh red chillies sliced (2 mm), to taste1 - 2
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
38 kcal /
157 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Tuna Tapenade
5 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Detox Salad
10 min