Urządzenia i Akcesoria
Russian Beetroot Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroots cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen peas100 g
-
tinned sauerkraut (opcjonalnie)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
vegetable oil60 g
-
white wine vinegar (opcjonalnie)20 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Omelette
40 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Espresso 'Baked' Beans
35 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Calamares a la Americana
50 min
Rocket watercress juice
5 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.