Urządzenia i Akcesoria
Russian Beetroot Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroots cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen peas100 g
-
tinned sauerkraut (opcjonalnie)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
vegetable oil60 g
-
white wine vinegar (opcjonalnie)20 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Grisons Barley Soup
55 min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 godz. 15 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 godz. 45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Portuguese Leeks
45 min
Liver Cake
1 godz. 50 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min