Urządzenia i Akcesoria
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
water30 g
-
lemon juice15 g
-
tahini20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
olive oil75 g
-
courgette cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
red pepper cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
wheat flour tortilla (Ø 22 cm)4
-
red onion thinly sliced, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
795.4 mg
Białko
10 g
Kalorie
1879.8 kJ /
449.3 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond and Seed Crackers
45 min
Brioche Burger Buns
4 godz.
Lemonade
5 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min