Urządzenia i Akcesoria
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
660.2 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Courgetti Carbonara
40 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1 godz.
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1 godz.
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.