Wersje kompatybilne
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
lub agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Białko
- 16.7 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.6 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 660.2 mg
Alternatywne przepisy
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Guinness® Bread
1h 45min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Potato Curry Soup
35 Min
Baked Rice with Grated Apples (TM6)
50min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1j 55 menit
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min