Urządzenia i Akcesoria
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
660.2 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Pasta alla Nerano
40 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 min
Jerk Spice Rub
Brak ocen
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 godz. 30 min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Neapolitan Pizza
9 godz.