Urządzenia i Akcesoria
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
660.2 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 Std. 15 Min
Spirulina Smoothie
5 Min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 Std. 15 Min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 Min
Shakshuka
50 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.