Urządzenia i Akcesoria
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
660.2 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15min
Vegan Rainbow Salad
25min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Ratatouille Galette
1h 30min
Spanish Tortilla
1h
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2h 15min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min