
Urządzenia i Akcesoria
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
honey50 g
-
white wine vinegar40 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
660.2 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Spanakopita
2 godz. 10 min
Marmalade Margarita
5 min