Urządzenia i Akcesoria
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
660.2 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 Min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 Std.
Caesar Salad Dressing
5 Min
Tzatziki
20 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 Std.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min