Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gluten free pastry
- 160 g butter, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2039.8 kJ / 485.7 kcal
- Białko
- 17.1 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.9 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 258.1 mg
Alternatywne przepisy
Gluten free chicken and leek pies
3 Std. 20 Min
Gluten free shortbread
1h 20min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Breakfast bars
40min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
Smoked salmon slice
2h 40min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Gluten free chocolate brownie
45min