Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gluten free pastry
- 160 g butter, chilled, plus extra for greasing
- 140 g rice flour
- 70 g arrowroot flour
- 90 g cornflour, plus extra for dusting
- ¼ tsp sea salt
- 2 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 1 tsp apple cider vinegar
- 40 g water, chilled
Chicken and pear filling
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 50 g butter
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3 cm)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g water
- 2 - 3 tbsp cornflour
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g white wine
- 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2039.8 kJ / 485.7 kcal
- Białko
- 17.1 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.9 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 258.1 mg
Alternatywne przepisy
Southern-style pork and bean casserole
40min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Seeded sausage rolls
50min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Zucchini slice
45 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Classic meatloaf
1h 35min