Gluten free hot cross buns
TM6 TM5 TM31

Gluten free hot cross buns

4.1 (8 ocen)

Składniki

Buns

  • 150 g brown rice
  • 1 orange, zest only, no white pith
  • 100 g millet flour (see Tips)
  • 1 tbsp dried instant yeast
  • 190 g arrowroot flour
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tsp ground nutmeg
  • ½ tsp ground cloves
  • 50 g raw sugar
  • 1 tbsp psyllium husk (see Tips)
  • 2 eggs
  • 200 g full cream milk
  • 200 g water
  • 50 g vegetable oil
  • 20 g mixed peel
  • 100 g sultanas
  • 100 g currants
  • 50 g gluten free flour mix (see Tips)

Glaze

  • 50 g orange juice (approx. 1 orange)
  • 50 g caster sugar

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1278 kJ / 304.3 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
47.2 g
Tłuszcz
6.6 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
4 g
Sód
221.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy