Urządzenia i Akcesoria
Gluten free hot cross buns
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
12 portions
Składniki
Buns
-
brown rice150 g
-
orange zest only, no white pith1
-
millet flour (see Tips)100 g
-
dried instant yeast1 tbsp
-
arrowroot flour190 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
raw sugar50 g
-
psyllium husk (see Tips)1 tbsp
-
eggs2
-
full cream milk200 g
-
water200 g
-
vegetable oil50 g
-
mixed peel20 g
-
sultanas100 g
-
currants100 g
-
gluten free flour mix (see Tips)50 g
Glaze
-
orange juice (approx. 1 orange)50 g
-
caster sugar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
221.7 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1278 kJ /
304.3 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
47.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Gluten free plain flour
5 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Gluten free rough puff pastry
1 godz. 15 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min