Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 fresh chives, cut into thirds
- 250 g cottage cheese
- 500 g water
- 500 - 550 g potatoes (skins on), cut into halves
- 200 - 250 g carrots, peeled and cut into pieces
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¾ tsp salt
- 6 rindless bacon rashers
- olive oil, for frying
- 1 avocado, flesh only, cut into slices
- fresh baby spinach leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1149.8 kJ / 273.8 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 1166 mg
Alternatywne przepisy
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 Min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Gluten free barbecue sauce
50min
Roast beef and mushroom pizza
1h 40min
Swedish meatballs with gravy
30min
Strawberry chocolate calzones
1h 55min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Pizza log
1h 55min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1h 10min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min