Urządzenia i Akcesoria
Hash browns with chive cottage cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh chives cut into thirds10
-
cottage cheese250 g
-
water500 g
-
potatoes (skins on), cut into halves500 - 550 g
-
carrots peeled and cut into pieces200 - 250 g
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt¾ tsp
-
rindless bacon rashers6
-
olive oil for frying
-
avocado flesh only, cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1166 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
1149.8 kJ /
273.8 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sunday morning breakky bake
1 godz. 15 min
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Fresh tomato tart
40 min
Tandoori chicken wraps
50 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min