Urządzenia i Akcesoria
Hash browns with chive cottage cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh chives cut into thirds10
-
cottage cheese250 g
-
water500 g
-
potatoes (skins on), cut into halves500 - 550 g
-
carrots peeled and cut into pieces200 - 250 g
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt¾ tsp
-
rindless bacon rashers6
-
olive oil for frying
-
avocado flesh only, cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1166 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
1149.8 kJ /
273.8 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sunday morning breakky bake
1 godz. 15 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Potato cakes
45 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Gluten free warm berry cobbler
45 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Passionfruit and macadamia truffles
3 godz. 30 min
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 min