Urządzenia i Akcesoria
Jalapeño poppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
water1000 g
-
white vinegar80 g
-
fresh jalapeño chillies (see Tips)18 - 24
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
rindless bacon rashers cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh chives cut into pieces5 sprigs
-
cream cheese softened250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
285.7 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
741.7 kJ /
176.6 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry gin fizz
10 min
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 godz. 35 min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Beef brisket chilli con carne
7 godz.
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 godz. 5 min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 godz. 40 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min