Urządzenia i Akcesoria
Caprese hasselback chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
boiling water1150 g
-
salt plus extra to season½ tsp
-
dried risoni pasta130 g
-
chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)2
-
semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)9 - 10
-
fresh mozzarella cut into thin slices (5 mm), then cut into halves50 g
-
ground black pepper to season
-
basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)1 tbsp
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)1 bunch
-
cherry tomatoes100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1004.3 mg
Białko
54.5 g
Kalorie
2959.4 kJ /
707.3 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min