Riso nero vegetariano

Riso nero vegetariano

4.4 51 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

Verdure
  • di peperoni rossi puliti e a pezzi (circa 2-3 cm)
    250 g
  • di carote pelate e a pezzi (circa 1-2 cm)
    250 g
  • di cipolle ad anelli (circa 1 cm)
    250 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di sale
    2 - 3 pizzichi
  • di aglio in polvere (opcjonalnie)
    ½ cucchiaino
  • di paprika dolce (opcjonalnie) o piccante, a piacere
    ½ cucchiaino
  • di origano secco
    1 cucchiaino
Riso nero
  • di acqua
    1200 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di riso nero Venere (cottura 12 minuti)
    250 g
  • di tofu solido a cubetti (circa 2 cm)
    250 g
  • di salsa di soia
    15 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 114 kcal / 476 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 237 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...