Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- ½ mazzetto di timo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- ¼ di mazzetto di origano fresco (circa 5 g), le foglioline lavate e asciugate
- 1 vasetto di pomodori secchi, sott'olio (circa 280 g)
- 250 g di peperoni rossi, a pezzi (4 cm)
- 140 g di cipolle, tagliate a metà
- 250 g di acqua
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 15 g di aceto balsamico
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di pasta secca (ad es. Rigatoni)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3020 kJ / 721 kcal
- Białko
- 24.9 g
- Węglowodany
- 125 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Insalata di mele e carote
5 Min
Pasta al forno sprint
55min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35min
Rösti di verdure con crema ai funghi
1h 15min
Parmigiana al forno
1h 50min
Stufato di manzo con patate e pasta
Brak ocen
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Risotto al pomodoro con basilico
30min
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10min
Mississippi Cake chiara
1h 15min
Insalata di couscous
50min
Pasta al tonno e melanzane
30min