Riso con manzo e peperoni

Riso con manzo e peperoni

4.6 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • spicchi di aglio
    3
  • di cipolla a metà
    60 g
  • di peperone a pezzi (2 cm)
    100 g
  • di spezzatino di manzo a strisce 1,5x4 cm
    500 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di brodo di manzo
    450 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    3 pizzichi
  • foglie di alloro secche
    2
  • di riso Parboiled
    240 g
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate q.b.

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 2044.5 kcal / 8554.2 kJ
Białko 96.7 g
Tłuszcz 71.4 g
Węglowodany 230.1 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 2120.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...