Riso con manzo e peperoni
TM6

Riso con manzo e peperoni

4.5 (8 ocen)

Składniki

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 3 spicchi di aglio
  • 60 g di cipolla, a metà
  • 100 g di peperone, a pezzi (2 cm)
  • 500 g di spezzatino di manzo a strisce 1,5x4 cm
  • 100 g di vino bianco
  • 450 g di brodo di manzo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 foglie di alloro secche
  • 240 g di riso Parboiled
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, q.b.

Wartości odżywcze
na 4 porzioni
Kalorie
8554.2 kJ / 2044.5 kcal
Białko
96.7 g
Węglowodany
230.1 g
Tłuszcz
71.4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Błonnik
4.7 g
Sód
2120.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy