Delikatne rumienienie 200 g cebuli

Delikatne rumienienie 200 g cebuli

4.5 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 porcje

Składniki

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 170 - 200 g cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
    170 - 200 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 3.7 mg
Białko 1 g
Kalorie 524.7 kJ / 125.4 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...