
Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie 200-300 g cebuli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 porcje
Składniki
-
oleju20 g
-
cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)200 - 300 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
92.3 kcal /
386 kJ
Białko
0.9 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
7.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
3.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min