Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie 200-300 g cebuli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 porcje
Składniki
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
200 - 300 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)200 - 300 g cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
3.3 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
386 kJ /
92.3 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15min
Rumienienie 200 g pora
20min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20min
Rumienienie cebuli i czosnku
20min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20min