
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z fusami po kawie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
20 sztuk
Składniki
-
płatków owsianych bezglutenowych (patrz wskazówka)180 g
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki200 g
-
masła pokrojonego na kawałki60 g
-
fusów z kawy odsączonych (patrz wskazówka)30 - 50 g
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego100 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
proszku do pieczenia, bezglutenowego1 ½ łyżeczki
-
jajka2
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
156.4 kcal /
654.4 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
15.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
27.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZERO WASTE
11 Przepisów
Polska
Polska