ZERO WASTE

11 Przepisów

Daj się zaskoczyć niepozornym składnikom! Skórki z bananów, fusy po kawie, pulpa po produkcji domowego napoju migdałowego, łodygi natki pietruszki i kolendry czy olej pozostały po odsączeniu suszonych pomidorów doskonale nadają się do przygotowywania pysznych potraw. Nie masz pomysłu na wykorzystanie mięsa i warzyw z rosołu i czerstwego pieczywa? Również służymy pomocą. Dzięki urządzeniu Thermomix® w Twojej kuchni nic się nie zmarnuje!

Pasztet z mięsa i warzyw z rosołu

Pasztet z mięsa i warzyw z rosołu

4.8

2godz.

Pierogi z mięsem z rosołu i kiszoną kapustą

Pierogi z mięsem z rosołu i kiszoną kapustą

4.6

1godz. 30min

Falafele z łodygami natki pietruszki i kolendry

Falafele z łodygami natki pietruszki i kolendry

3.8

9godz. 30min

Galette z pulpy migdałowej z pieczonymi pomidorami

Galette z pulpy migdałowej z pieczonymi pomidorami

4.3

1godz. 50min

Burgery ze skórkami banana à la pulled pork

Burgery ze skórkami banana à la pulled pork

4.3

30min

Brokuł z mleczkiem kokosowym

Brokuł z mleczkiem kokosowym

3.9

35min

Sos winegret z olejem z suszonych pomidorów

Sos winegret z olejem z suszonych pomidorów

4.8

5min

Zielone smoothie z dojrzałymi bananami

Zielone smoothie z dojrzałymi bananami

4.8

10min

Zapiekanka na słodko (pudding) z czerstwego pieczywa

Zapiekanka na słodko (pudding) z czerstwego pieczywa

4.5

50min

Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z fusami po kawie

Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z fusami po kawie

4.2

1godz.

Trufle kakaowe z pulpą migdałową

Trufle kakaowe z pulpą migdałową

4.8

30min