Urządzenia i Akcesoria
Olej aromatyzowany liśćmi selera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
250 g
Składniki
-
120 g liści selera pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
-
240 g oleju z pestek winogron240 g oleju rzepakowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
24 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
3682.8 kJ /
879.6 kcal
Tłuszcz
96 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Adżika
40 min
Pindżur z pieczonych papryk (w słoikach na zimę)
2 godz. 20 min
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
1 godz. 20 min
Olej aromatyzowany czosnkiem niedźwiedzim
8 godz. 15 min
Serowe paluchy i pesto z naci marchewki
1 godz. 50 min
Chrzan tarty podstawowy
10 min
Wolno gotowana francuska zupa cebulowa (z osłoną noża miksującego)
5 godz. 30 min
Konfitura z czerwonej cebuli
40 min
Wytrawna konfitura z pomidorów
55 min
Kiszony kalafior w różowej marynacie
45 min
Konfitura żurawinowa do mięs i serów
4 godz. 45 min
Sos paprykowy à la Ajvar
55 min