Urządzenia i Akcesoria
Olej aromatyzowany liśćmi selera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
250 g
Składniki
-
120 g liści selera pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
-
240 g oleju z pestek winogron240 g oleju rzepakowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
24 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
3682.8 kJ /
879.6 kcal
Tłuszcz
96 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Marmolada z całych jabłek
3 godz.
Pesto z jarmużu
25 min
Musztarda estragonowa
10 min
Sangrita
10 min
Sos paprykowy (w słoikach na zimę)
2 godz.
Sos pomidorowy marinara
1 godz. 15 min
Olej aromatyzowany czosnkiem niedźwiedzim
8 godz. 15 min
Mus z wątróbki z konfiturą wiśniową
45 min
Pesto ze szczawiu
10 min
Wytrawna konfitura z pomidorów
55 min
Oliwa bazyliowa
20 min
Relish ogórkowy
1 godz. 30 min