
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g liści selera, pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
-
240
g oleju rzepakowego
lub 240 g oleju z pestek winogron
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 9207 kJ / 2199 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 240 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 60 mg