Urządzenia i Akcesoria
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
25 cukierków typu krówka
-
85 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
jabłka pokrojone w ósemki, do podania
-
precelki, solone kruche, do podania
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
15 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
1562 kJ /
373.3 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FONDUE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Karmelowe toffi
2h
Koreańskie tańczące kotki (jiggly cat pudding)
4h 30min
Babeczki z płynnym karmelem
25min
Szybki sorbet cytrynowy
45min
Pływające wyspy truskawkowe z sosem waniliowym z miętą
25min
Karmelowe fondant
15min
Czekoladowe ciasto-trumna bez mąki
2h 45min
Lody na patyku z ginem i ogórkiem
5h 10min
Plaster miodu
1h 30min
Czekoladowe łyżeczki
3h 25min
Tanghulu (szklane owoce)
40min
Płynące ciasto czekoladowe (lava cake)
40min