Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
TM6 TM5

Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami

4.8 (30 ocen)

Składniki

  • 25 cukierków, typu krówka
  • 85 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • jabłka, pokrojone w ósemki, do podania
  • precelki, solone, kruche, do podania

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1562 kJ / 373.3 kcal
Białko
3.1 g
Węglowodany
40.5 g
Tłuszcz
26.6 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Błonnik
3.7 g
Sód
15 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy