
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 cukierków, typu krówka
- 85 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- jabłka, pokrojone w ósemki, do podania
- precelki, solone, kruche, do podania
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1562 kJ / 373.3 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 26.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 15 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondue czekoladowe z owocami i orzechową posypką
20min
Gorąca czekolada
10 Min
Krówki szkockie (Scottish tablets)
2h 15min
Granita truskawkowa
15 Min
Gorąca biała czekolada
15 Min
Mleczne cukierki
2h 5min
Karmelowe toffi
2h
Orzeszki ziemne w karmelu
1h 30min
Makaroniki z herbatą matcha
2h
Plaster miodu
1h 30min
Jabłka w karmelu
Brak ocen
Karmelowe fondant
Brak ocen