Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 50 g di farina
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Błonnik
- 0.25 g
Alternatywne przepisy
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30 min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Scaloppine di pollo al limone
40 min
Omogeneizzato di patate e carote
30min
Pan di Spagna facile alle mele
50min
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30 min
Scaloppine ai funghi
40 min
Stufato di maiale alla greca
Brak ocen
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Ravioli alla carbonara
1h 30 min
Cotoletta alla milanese
1óra