Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Błonnik
- 0.25 g
Alternatywne przepisy
Scaloppine di pollo al limone
40min
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30min
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Spezzatino di manzo danese
30min
Tiramisù
5h 20min
Crocchette di pesce persico
Brak ocen
Scaloppine di vitello al limone
25min
Spaghetti alla carbonara
30min
Frittata soffice alle patate
1h 15min
Petti di pollo alla pizzaiola
55 Min
Involtini di vitello
35 Min
Petto di pollo e zucchine
50min