Urządzenia i Akcesoria
Ukrainian dressed herrings
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portion
Składniki
-
marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)450 - 500 g
-
freshly squeezed lemon juice to sprinkle30 g
-
water600 g
-
beetroot cut into pieces (3 cm)600 - 650 g
-
eggs6
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3685 mg
Białko
24.3 g
Kalorie
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Turkey Stew (TM6)
Brak ocen
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1 godz. 30 min
Light blue coloured eggs
Brak ocen
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Hearty Seafood Chowder
1 godz.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 godz.
Asturian rice pudding
1 godz.
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Tuna dip
15 min