Urządzenia i Akcesoria
Ukrainian dressed herrings
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portion
Składniki
-
marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)450 - 500 g
-
freshly squeezed lemon juice to sprinkle30 g
-
water600 g
-
beetroot cut into pieces (3 cm)600 - 650 g
-
eggs6
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3685 mg
Białko
24.3 g
Kalorie
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp and Crab Stack
25 min
Grisons Barley Soup
55 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Floating Islands
40 min
Peas with ham
30 min
Russian salad
1 godz. 15 min
Peas and jamon
40 min
Chopped Liver
1 godz.
Tuna empanada
1 godz. 20 min
Floating islands
40 min
Mini Frittatas
35 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min