Urządzenia i Akcesoria
Ukrainian dressed herrings
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portion
Składniki
-
marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)450 - 500 g
-
freshly squeezed lemon juice to sprinkle30 g
-
water600 g
-
beetroot cut into pieces (3 cm)600 - 650 g
-
eggs6
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3685 mg
Białko
24.3 g
Kalorie
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Brak ocen
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Brak ocen
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Creamy pea soup
40 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min